MICHEL DE NOSTRADAME ose (NOSTRADAMUS) sic ne e njohim ka lindur me 17 ose 21 keshtu shkruhet per datelindjen e tij ? dhjetor 1503 ne Saint remi ne jug te Frances studioi per mjeksi ne Montpelie dhe diku nga viti 1525 filloi te merret me astrologjine dhe te shkruante profeci dhe te bente parashikime te cilat shume vite me vone sidomos ne shek 20 dhe 21 do te trondisnin boten me saktesine e parashikimeve qe ai kish bere 5 shekuj me pare
dhe per kete ka dhe famen si astrologu me i sakte dhe i famshem i te gjitha koherave,
Ja disa nga parashikimet e famshme qe ai ka bere dikur ne shek 15 ai kish thene qe ne nje te ardhme te larget disi,nata do te behet dite me ardhjen e elektricitetit kjo u vertetua antikrishti i pare do te jete nga vendi im dhe ishte sic u vertetua Napoleon Bonaparti, ai kish parashikuar edhe Hitlerin si antikrishti i dyte edhe kjo u verteua, gjithashtu vrasjen e famshme te presidentit Kenedy, sulmet ne NEW YORK
akoma me teper krizen bankare ne keto dite ne USA dhe ka parashikuar dhe antikrishtin e trete qe do te jete nga lindja e mesme dhe sipas afrimitetit dhe logjikes ai e ka fjalen per presidentin Iranian Ahmadinexhad, gjithashtu ai kishte parashikuar edhe vdekjen e tij duke i thene sherbyeses se tij qe neser une nuk do jem me dhe ashtu ndodhi ne daten 2 korrik 1566 Nostradamusi vdiq,
por profecite e tij jane akoma gjalle dhe trondisin boten ne ditet e sotme keto ishin disa nga parashikimet me te bujshme te Nostradamus dhe une personalisht i besoj per reale deri ne 90% .
JU CMENDIM KENI PER TE GJITHA KETO ? ? ?